BASES DEL SORTEIG

Mútua de Granollers M.P.S. amb domicili a Plaça Pau Casals s/n de Granollers, efectua una promoció de caràcter gratuït de l’1 d’abril al 30 de juny de 2019. En la que hi podran participar tots els usuaris que hagin bescanviat la seva targeta promocional a la web. L’objectiu de la mateixa és oferir a totes aquestes persones la possibilitat de participar en un sorteig d’un cap de setmana amb dues nits d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar en un destí de la costa catalana.

El nom del guanyador es notificarà per correu electrònic directament a l’interessat. El lliurament del premi es farà a la seu de La Mútua de Granollers i es publicarà tant a la web de l’entitat, com a la revistaque es reparteix als socis i a les xarxes socials.

El sorteig es realitzarà entre tots els participants sempre hi quan hi hagi un mínim de 150 participants, per un jurat format per personal de l’entitat el dia 2 de juliol de 2019. En cas de no haver suficient participants aquests s’acumularà pel següent sorteig.