SOM MÚTUA

Mútua de Granollers ha posat en marxa el projecte Som Mútua per fomentar  la sensibilització i difusió dels valors de l’entitat. Volem transmetre als nostres socis, treballadors, col·laboradors i a la societat en general, el significat del mutualisme i quins són els valors afegits que aporta la Mútua de Granollers, més enllà dels serveis mèdics que presta als seus associats.

La Mútua i en general tot el mutualisme de Catalunya ha de competir dins d’un sector assegurador en el qual prima el preu per sobre de tot. Ens cal, per tant, incrementar l’enginy per poder continuar sent competitius. I en aquesta línia de treball només ens queda una oportunitat: seguir oferint els millors serveis possibles, des de la proximitat i la qualitat. En això la Mútua, a Granollers i al Vallès, és líder del sector. Però volem diferenciar-nos una mica més d’aquelles societats asseguradores que només persegueixen un benefici pels seus accionistes, i és per tot plegat que hem cregut convenient promoure els valors del mutualisme i en concret els valors de la Mútua de Granollers.

Què significa SOM MÚTUA?

Ser de la Mútua de Granollers significa compartir:

–          Un projecte en comú, de tots els milers d’associats

–          Que no persegueix cap afany lucratiu

–          Que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis

–          I que és solidari en un doble sentit intern i extern

La solidaritat com a valor del mutualisme:

Des de Mútua de Granollers fomentem aquest valor en un doble sentit:

La solidaritat interna és la pròpia de tota mutualitat, la que significa que aquells associats que gaudeixen de més bona salut i que per tant fan menys ús dels serveis sanitaris, ajuden amb les seves quotes a cobrir les despeses d’aquells associats que tenen una salut més precària i necessiten fer més ús dels serveis. En aquest punt, cal tenir molt present que moltes de les companyies mercantils competidores no segueixen aquest principi solidari de tal manera que, qui més gasta, més paga. A la Mútua de Granollers, en canvi, dins d’una mateixa franja d’edat tots els socis tenen la mateixa quota, independentment de quin us facin dels serveis.

La solidaritat externa és la que revertim a la societat que ens envolta. La Mútua va néixer i s’ha desenvolupat gràcies a la voluntat i la força de la societat civil i, en conseqüència, part dels seus beneficis els vol retornar a la societat, en forma de col·laboracions molt diverses o participant en projectes de caràcter solidari i humanitari.

Volem que tots ens puguem sentir orgullosos de pertànyer a una entitat que fomenta la solidaritat com a valor fonamental de la seva forma de ser i de fer.

Som Mútua!

Identitat corporativa

Propòsit

“Cuidar la salut i el benestar de les persones”.

Missió

“Promoure la salut i el benestar de les persones garantint una resposta adaptada i integral a les seves necessitats al llarg de la vida, amb un tracte personalitzat i amb un fort valor social al territori”.

Visió

“Ser l’entitat de referència a Granollers i el seu entorn en serveis d’atenció a la salut, cura i acompanyament a les persones”.

Valors

Proximitat – Confiança – Innovació – Compromís – Qualitat – Arrelament