VALORS DE LA MÚTUA

PROXIMITAT

Propers a les persones i a les seves necessitats

Les persones són la raó de ser de Mútua de Granollers.

Els nostres professionals estan atents a les demandes dels mutualistes i s’ocupen d’oferir-los la millor atenció per cada cas i necessitat. Apropem els nostres serveis als mutualistes.

CONFIANÇA

Fem i generem confiança

Ens adaptem progressivament al mercat i als seus previsibles requeriments. Complim amb escreix les exigències del regulador.

El nostre afany per continuar sent referent a Catalunya fa del compliment dels deures amb els nostres mutualistes l’aspecte més rellevant de la nostra actuació.

INNOVACIÓ

Eficients i innovadors

A Mútua de Granollers estudiem l’evolució del mercat. Aquest  treball d’atenció i recerca ens permet ser més eficients i innovadors en l’aplicació de solucions.

COMPROMÍS

Socialment compromesos i transparents

El deure social de Mútua de Granollers va més enllà dels seus associats. Col·laborem i participem en diferents iniciatives solidàries que tenen com a objectiu millorar la salut de les persones. Les nostres actuacions s’emmarquen en els criteris de transparència més exigents del sector.

VISIÓ DE FUTUR

RECOLZAMENT

Com a entitat de referència en gestió privada de proximitat, amb un tracte personalitzat, uns serveis àgils i amb un fort valor social al territori.

ATENCIÓ

Es preocupa per la salut i la cura de les persones de la seva àrea d’influència i ofereix serveis adaptats a les necessitats integrals dels diferents col·lectius del territori, impulsant aliances estratègiques amb altres proveïdors del territori.

DIFERENCIACIÓ

Amb un model de gestió orientat a resultats on la sostenibilitat, la innovació i la qualitat en l’atenció són elements distintius.