26 DE MAIG: CONCERT PATROCINAT PER LA MÚTUA “EL VIATGE DEL DESTÍ”

Un any més La Mútua posa a disposició dels seus socis, les entrades pel concert que patrocina. L’Orquestra i Cor de Cambra de Granollers, presenten el concert “El Viatge del Destí” dirigit per Josep Caballé, un dels músics més reputats internacionalment, en el qual podrem escoltar un repertori de música germànica del segle XIX. El concert tindrà lloc el 26 de maig, a les 19h al Teatre Auditori de Granollers.

PER RESERVAR ENTRADES:

–        Cal ser soci de La Mútua.

–        Es poden reservar dues entrades per soci.

–        Trucar al 93 860 01 56 indicant: nom i cognoms i número de pòlissa.

–        Les entrades es recullen a les taquilles del Teatre Auditori el mateix dia del concert, els socis que tinguin reserva s’han d’identificar amb el DNI i la targeta de La Mútua. No es lliuraran entrades als socis que no estiguin a la llista de reserves.

–        Les entrades són limitades, se’n poden demanar un màxim de dues per soci i s’adjudiquen per ordre fins a quedar exhaurides o fins al dia 15/05/2019.

INFORMACIÓ DEL CONCERT:

El concert de cloenda de la temporada aplegarà cor i orquestra en un repertori de música germànica del segle XIX de gran volada, amb Josep Caballé com a mestre de cerimònia.

Temps enrere, el 1929, Mendelssohn va viatjar a Anglaterra i va fer estada a Escòcia, que el va despertar un cúmul de sensacions i sentiments. Tretze anys més tard va posar veu aquesta terra, en la seva tercera simfonia “Escocesa”. Fent una descripció de totes les impressions que li va causar i les seves llegendes ancestrals.

La direcció  de cors va ser una activitat molt important de Johannes Brahms i la seva producció és plena d’obres corals. Avui podrem escoltar dos exemples d’aquesta producció i el concert i temporada acabarà amb els poemes de Goethe convertits en música.

Programa del concert:

I Part

– Simfonia “Escocesa” núm. 3 la major, op. 56 F. Mendelssohn

Andante con moto-Allegro un poco agitato
Scherzo- Vivace non troppo
Adagio
Allegro vivacissimo-Allegro maestoso assai

II Part

– Liebeslieder Walzer (Valsos amorosos) op.52 J. Brahms

– Schicksalslied (Cant del destí) op.54 J. Brahms

– Meeresstille und glückliche Fahrt (Mar tranquil i viatge joiós) op.112 L.V.Beethoven

Reserva la teva entrada trucant al 93 860 01 56.