6.000€ PER LA CAMPANYA “SOMRIURES QUE CUREN” AMB ELS PARTITS D’HANDBOL SOLIDARIS

Granollers va tornar a mostrar la seva solidaritat aquest diumenge, de la mà de l’esport més emblemàtic de la ciutat, l’handbol, amb els partits solidaris entre les Seleccions Catalanes d’handbol i els equips masculí i femení del BM Granollers.

Una vegada més la Campanya “Somriures que curin”, impulsada per la Mútua ha comptat amb la col·laboració del club i de la Federació Catalana d’handbol, que de nou han unit forces per a organitzar un esdeveniment de primer nivell que en aquest cas recaptava fons per a la recerca de l’Alzheimer.

De nou el Palau d’Esports es va omplir amb més de 1.000 persones demostrant la seva solidaritat amb una recaptació de 6.000€ per a la campanya.

Els resultats esportius en aquest cas van afavorir als jugadors de Granollers, el FraikinBM Granollers va anotar 30 gols contra 25 de la Selecció Catalana masculina i les noies del Kh7BM Granollers van guanyar amb 28 gols contra 22 de la Selecció. Cal destacar el compromís de tots els jugadors i jugadores que van participar i que van oferir el seu millor nivell.

Aquesta festa solidària d’handbol ja forma part dels actes consolidats de la campanya de la Mútua de Granollers “Somriures que Curin”, amb el qual l’entitat treballa per a recaptar fons per la recerca de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Paqual Maragall.