El PARTIT D’HANDBOL SOLIDARI RECAPTA MÉS DE 7.000€ PER LA CAMPANYA SOMRIURES QUE CUREN

Aquest diumenge 21 de gener, Granollers va tornar a respirar handbol i solidaritat al partit entre les seleccions Catalanes d’handbol i els equips masculí i femení del BM Granollers.

Un cop més la Campanya Somriures que Curen, impulsada per La Mútua ha comptat amb la col·laboració del club i de la Federació Catalana d’handbol, que de nou han unit esforços per organitzar un esdeveniment de primer nivell per la lluita del càncer infantil.

Enguany un pavelló ple amb més de 1.500 persones va demostrar la seva solidaritat recaptant més de 7.000€ per la campanya, xifra provisional doncs encara no s’ha tancat el recomptes dels diners que es podien ingressar a través del número de compte que es va publicitar a través de la Xarxa de televisions locals de Catalunya a la retransmissió en directe dels partits.

Pel que fa als resultats esportius, tot i no ser l’element més important de la tarda, cal destacar el compromís de tots els jugadors que hi van participar i que van oferir el seu millor nivell.

A les 16.15 va començar el partit celebrat entre la Selecció Catalana femenina i el KH7 Granollers amb un resultat de 40 a 24 a favor de les noies de la ciutat. El partit dels nois que va començar a les 18,15h va ser més ajustat i va acabar en 30 a 33 a favor de la Selecció Catalana.

Aquest partit del que se’n ha celebrat la segona edició, ja forma part dels actes consolidats de la campanya solidària de Mútua de Granollers Somriures que Curen, amb al que l’entitat treballa per recaptar fons per la investigació mèdica contra el càncer infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.