EL PROPER 15 DE MARÇ,
CONCERT DEL DIA DE LA MÚTUA 2019

El proper divendres 15 de març celebrem la quarta edició de EL DIA DE LA MÚTUA, una data especial per compartir amb els socis de l’entitat.

L’acte comença al hall del Teatre Auditori de Granollers a les 20h, on els amics de El Gato Verde serviran un petit aperitiu a tots els assistents mentre gaudim de la música ambiental que ens oferiran els Amics de la Unió.

Enguany la Gala ens oferirà a partir de les 21h, la millor música de cine en clau de Jazz de la mà de la reconeguda orquestra, FSO BIG BAND.

Un any més, a la mitja part del concert es farà el lliurament dels diners recaptats amb la campanya solidària “Somriures que Curen” que enguany està destinada a recaptar fons per a la investigació de la malaltia de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

Els socis de l’entitat poden fer la seva reserva d’entrades abans del dia 5 de març trucant al telèfon 93 860 01 56, a través del correu: comercial@mutua.org o directament al Servei Comercial de la Seu de La Mútua a Granollers.

El concert és gratuït per a socis titulars i un acompanyant, prèvia reserva. L’aforament és limitat i les reserves es realitzen per ordre de petició.