EN MARXA LA CAMPANYA SOLIDARIA DE LA MÚTUA SOMRIURES QUE CUREN

En aquest any especial considerem que la solidaritat pren més rellevància que mai, és per això que per la campanya solidaria de 2020 s’ha decidit sumar-se a la lluita col·lectiva per a la investigació de la COVID19.

Enguany “Somriures que Curen” col·laborarà amb LA MARATÓ DE TV3 . Ja s’han posat en marxa les accions de la campanya per a recaptar tots els fons possibles que es donaran íntegrament a La Marató.

Tant a la seu de l’entitat de Granollers com a les delegacions de Caldes, Sant Celoni, Arbúcies i Barcelona teniu disponibles els números de la Loteria de Nadal, per cada papereta venuda es fa un donatiu a la campanya d’1€, d’altra banda també hi ha a disposició dels nostres socis i amics les bústies solidaries per poder dipositar  els vostres donatius.

Com a novetat enguany hem dissenyat i produït amb totes les garanties de protecció homologades, les mascaretes de la campanya que es poden aconseguir fent un donatiu de 5€.

Esperem com cada any comptar amb tots vosaltres per sumar esforços i contribuir amb el nostre granet de sorra a la lluita contra aquesta pandèmia.