EXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PRIMERA EDICIÓ DEL 3X3 DE BÀSQUET DE LA MÚTUA KIDS

Aquest diumenge 10 de juny es va celebrar la primera edició del torneig de bàsquet 3X3 de La Mútua Kids en un ambient immillorable i un gran èxit de participació i de públic.

L’escenari triat per aquest torneig va ser la Plaça de l’Església de Granollers, allà vam reproduir una pista de bàsquet amb 4 cistelles on des de les 9 del matí, es van jugar els partits de les diferents categories. Més de 120 nens i nenes  inscrits van gaudir d’una matinal plena d’emoció i d’adrenalina amb un nivell esportiu extraordinari i una sana competitivitat.

Tots els participants del torneig van rebre una bossa amb la samarreta del torneig dissenyada per a la ocasió. D’altra banda, els guanyadors de les finals de cada categoria masculina i femenina es van penjar les medalles de la mà del President de La Mútua i el President del Club de Bàsquet Granollers.

El primer torneig de  bàsquet 3X3, forma part de la nova etapa del projecte de La Mútua Kids a través del qual s’amplien les col·laboracions amb les principals entitats esportives de la ciutat per fomentar la salut i l’esport com a hàbits de vida saludables.

Volem agrair a tots els esportistes la seva participació i encoratjar-los a inscriure’s en les futures edicions dels esdeveniments que s’estan preparant per aquest any.