ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL PRIMER CAMPIONAT ESCOLAR DE NATACIÓ – LA MÚTUA KIDS

El passat 25 de maig, es va celebrar la primera edició del Campionat Escolar de Natació – La Mútua Kids, organitzat pel Club Natació Granollers, en col·laboració de La Mútua de Granollers i l’Ajuntament de Granollers.

Una competició amb gran èxit de participació on l’escola Granullarius va ser guanyadora, i què més enllà dels resultats, tots els nens i nenes van gaudir d’un dia de natació defensant els seus colors.

Més de 14 escoles, gran part de Granollers i procedents de rodalies, amb un alt índex de participació d’alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària, van iniciar la competició nedant proves individuals i per relleus. La classificació va quedar en primer lloc alçant el trofeu, l’escola Granullarius, seguida en segon lloc per l’Estel i Mestres Montaña en tercer.

En les proves individuals, Víctor Guirado (La Torreta), Fabrizio Javier Pineda (Granullarius) i Jon Irurtia (l’Estel) han estat els vencedors en la competició de 25 lliures masculí de 1r de Primària. Per part de la categoria femenina, Paula Molina (Escola Pia), Martina Barragan (l’Estel) i Nicole Jaime (l’Estel), han estat les medallistes. En federats el vencedor de l’or ha estat, Adam Arbouch (Jardí).

De 2n de Primària, Arnau de Riaño (Escola Pia) i Abril Lajunta (Salvador Llobet), s’han alçat en primera posició, els segons han estat Pau Rodríguez (La Torreta) i Jana del Rio (Granullarius), Oriol Morera (Salvador Llobet) i Aya El Habibi (Ponent) han aconseguit posicionar-se en tercer lloc.  En la categoria federats la classificació ha quedat de la següent manera, en primer lloc Héctor Ramos (Granullarius) i Elsa Serrano (Mestres Montaña), i en segona posició Edurne Moreno (Mestres Montanya).

Per part dels participants de 3r de Primària, en les categories masculina i femenina respectivament Enric Domínguez (Granullarius) i Aeris Fernández (l’Estel), s’han alçat amb l’or, Edgar Antaño (l’Estel) i Sara El Haddad (Ferrer i Guàrdia) amb la plata i Sameer Khann (l’Estel) i Eva Sophie Muñoz (Granullarius) amb el bronze.

Pel que fa a la competició de peus lliures que han nedat els alumnes de 3r de Primària, el rànquing ha quedat amb Eric Domínguez (Granullarius) i Aeris Fernández (L’Estel) primers, Sameer Khan (L’Estel) i Sabrin Laghrir (Turó de Can Gili) segons en el pòdium i Eva Sophie Muñoz (Granullarius) en tercer lloc. En federats, Sílvia Llorens (Granullarius) i Andreu Brustenga (Granullarius) han estat primers, i Tània Moreno (Mestres Montaña), segona.

Per finalitzar les proves, s’han fet relleus, on l’escola Mestres Montaña, ha aconseguit la copa de campions, seguida de Granullarius en segona posició, i en tercer La Torreta.

Un esdeveniment, que s’espera fer una segona edició l’any vinent i que el Club Natació Granollers té l’oportunitat de reforçar un àmbit esportiu i transmissió de valors dins l’esport entre els nens i nenes.