GUANYADORS DEL TORNEIG DE LA MÚTUA E-SPORTS FIFA20 #JOEMQUEDOACASA

Tot i els moments d’especial dificultat que estem patint, des de Mútua de Granollers vam considerar que era una bona opció per a tots mantenir el torneig Online d’E-SPORTS FIFA 20, que es va celebrar el passat cap de setmana del 14 i 15 de març.

El torneig va suposar una oportunitat de compartir en xarxa una estona de competició i estava adreçat a persones majors de 16 anys residents a Catalunya dins de la campanya #JOEMQUEDOACASA. Es van inscriure un total de 152 participants (88 a la sessió de les 12 h i 64 a les 18 h) en el format d’eliminatòria directa, un format atractiu pels jugadors.

Hi van participar dos grups de jugadors amb horaris diferents, els guanyadors de cada grup es van enfrontar el diumenge 15 de març, on es va jugar la final al millor de 3 partits. El guanyador del torneig va ser el jugador de l’espanyol e-sports, David Estébanez Barrasa, que guanya aquest torneig per segona vegada consecutiva.

Els premis que es van entregar en aquest torneig van ser:

1r CLASSIFICAT: David Estébanez Barrasa: 225€ en FIFA Points

2n CLASSIFICAT: Max Munguillot: 100€ en FIFA Points

3r CLASSIFICAT: Masi Dabo Drame: 75€ en FIFA Points

Volem agrair la seva disposició a tots els participants i us animem a continuar fent iniciatives que facin més agradable aquests moments que pel bé de tots hem d’estar a casa.

Cuideu-vos i cuidem-nos!