INAUGURACIÓ DEL SERVEI DE FISIOTERÀPIA I RECUPERACIÓ FUNCIONAL

Més de 300 metres quadrats totalment reformats i equipats amb els aparells més moderns ja estan a disposició dels socis i usuaris de Fisioteràpia.

El servei de Fisioteràpia dirigit per Ernest Ramon i el seu equip integrat per 8 professionals altament qualificats i formats pel nou repte d’atendre als usuaris del servei, aplicant els tractaments més adequats amb la nova tecnologia. La nova disposició dels espais permet una millora de la funcionalitat del servei. Els boxes, que passen d’11 que hi havia actualment a 13, milloren la sensació del pacient, ja que estan tancats amb un material de vidre que permet una més alta lluminositat i un millor confort.

El servei, d’altra banda ha renovat totes les lliteres de tractament, així com tots els aparells antics. El gimnàs compta amb lliteres hidràuliques per afavorir la realització dels tractaments tant als usuaris com als professionals del servei.

Pel que fa a les novetats destaca l’adquisició de:
– Equip d’ones de xoc
– Cinta de marxa elèctrica
– Fèrula motoritzada per la mobilització del genoll
– Equip d’electroteràpia multifunció
– Aparell de Magneto teràpia

Amb el nou Equip d’Ones, avalat per l’evidència científica en el tractament de les tendinopaties, es podran tractar amb més eficiència per quan hi hagi dipòsits de calç al tendó.

D’altra banda, la novetat de la cinta de marxa elèctrica permet tractar l’adaptació entre la lesió del pacient i la seva incorporació a l’activitat esportiva.

Els nous temps arriben al servei de fisioteràpia i recuperació funcional on l’equip de professionals treballa en el projecte d’adaptar els tractaments als nous avenços científics.