LA CAMPANYA DE LA MÚTUA “SOMRIURES QUE CUREN” ACONSEGUEIX RECAPTAR 7.000€ AL PARTIT D’HANDBOL SOLIDARI

Aquest diumenge el Palau d’Esports de Granollers, va ser l’escenari en el qual la solidaritat i l’esport van aconseguir triomfar en benefici de la Leucèmia Infantil.

Més de 1.000 persones van assistir als partits entre el BM Granollers i les Seleccions Catalanes d’handbol masculina i femenina que es van celebrar en un ambient festiu com els de les grans ocasions. Els jugadors van donar-ho tot al camp en una tarda d’handbol a més alt nivell, i el públic en va ser el gran protagonista gràcies a la seva solidaritat.

En total es van recaptar més de 7.000€ amb el Buff i la xapa de la campanya, els beneficis d’aquests donatius van íntegrament destinats a la campanya solidària de La Mútua “Somriures que Curen” per la lluita contra la Leucèmia Infantil en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu.

Tots aquells que ho desitgin encara poden aconseguir el Buff de Mua Solidaris fent un donatiu de 10€ o la xapa dels somriures amb un donatiu de 5€ passant per l’edifici de La Mútua a Granollers o bé a les delegacions de Sant Celoni, Caldes, Arbúcies o Barcelona.

Esperem que cada cop més persones s’encomanin de l’essència dels nostres somriures!