LA CLÍNICA DE LA MÚTUA ACULL EL SERVEI D’OBSTETRÍCIA I NEONATOLOGIA DE LA COMARCA

La poesia del destí…

En moments especialment durs com aquest La Mútua adquireix tot el seu sentit. Al 1886 una germandat de senyores de Granollers fundà Nostra Senyora del Carme amb l’únic i exclusiu objectiu d’ajudar-se mútuament, especialment en el moment del part.  Avui, dos segles després, aquest objectiu es fa més present que mai.

La Mútua de Granollers amb la col·laboració de l’ FPHAG acull a les pacients d’obstetrícia de la comarca  a les seves instal·lacions de la Clínica del Carme .

Tal com us hem informat a les darreres comunicacions, La Mútua es va posar a disposició de les autoritats sanitàries per tal de cobrir les necessitats assistencials de cada moment.

Ara mateix i degut a la saturació de pacients afectats per Coronavirus, els centres públics de la comarca  derivaran les pacients a la Clínica del Carme on hi haurà els serveis de:

-NEONATOLOGIA

-PARTS

-CESSARIES

-URGÈNCIES I HOSPITALITZACIÓ PEDIÀTRICA

La Mútua, com no pot ser d’altra forma, continuarà col·laborant amb el CatSalut i reorganitzarà els seus serveis d’acord amb les necessitats assistencials del moment.

Ara més que mai ens mou la solidaritat!