LA MÚTUA INFORMA: CORONAVIRUS

Donada l’excepcionalitat del moment i d’acord amb les directrius polítiques i sanitàries, els informem que La Mútua ha procedit a posar en marxa els mecanismes necessaris per a garantir una millor operativa tenint en compte la salvaguarda de les persones i la continuïtat assistencial i asseguradora.

Segons el RD 463/2020 del 14 de març que limita la lliure circulació de persones, tot i que garanteix el desplaçament al lloc de treball per efectuar la seva prestació laboral i per rebre assistència mèdica, els fem saber de la importància de l’aïllament per combatre aquesta pandèmia i els principals mecanismes que hem activat:

– Tots els nostres centres assistencials, propis i concertats, estan operatius mantenint la prestació del servei.
– En atenció a la nova situació, la Clínica del Carme suspèn temporalment l’activitat a Rehabilitació i Quiròfan i limita la de consultes externes, laboratori i proves diagnòstiques.

No obstant, tots aquells socis que aquests dies estan pendents de rebre assistència, se’ls farà saber les indicacions oportunes per tal de garantir la continuïtat assistencial.

Aquestes mesures volen garantir el servei, conscients de la situació canviant, seguirem treballant per reforçar les actuacions d’acord amb futurs escenaris.

Els recordem els nostres telèfons d’atenció:
– Centraleta i petició d’hores: 93 870 80 99
– Urgències: 93 860 01 55
– Admissions i prestacions: 93 870 80 99
– Atenció al Mutualista: 93 870 80 99
– Comercial: 93 860 01 56
– Laboratori: 93 860 01 57

Per qualsevol dubte o aclariment estem a la seva disposició.