LA MÚTUA POSA EN FUNCIONAMENT UNA NOVA UNITAT D’ACCIDENTS DE TRÀNSIT “UTRAM”

Mútua de Granollers i el Centre de Recuperació Mercè Ventura, han signat un acord de col·laboració per enfortir i ampliar els servei d’atenció mèdica en cas d’accident de trànsit , tan pels seus mutualistes com per la resta de població del Vallès.

Aquesta nova unitat de trànsit de La Mútua (UTRAM)  permetrà una atenció integral, àgil i sense esperes de l’accidentat i una millor gestió de tots els processos que se’n deriven.

Les persones que hagin patit un accident de transit i necessitin assistència mèdica gaudiran d’ un servei més complet i comptaran amb la llarga l’experiència que aquest efecte posa a disposició el Centre de Recuperació Mercè Ventura, a banda dels espais i serveis propis de la Clínica del Carme.

Cal recordar que en cas d’accident, la persona té dret a ser atesa on decideixi, ja sigui en un centre públic o privat, adherit , com nosaltres a UNESPA. La companyia asseguradora no els en pot imposar un i ha d’assumir les despeses derivades de l’assistència mèdica, i la rehabilitació fins al moment de l’alta.

El servei, que està ja plenament operatiu a la Clínica del Carme, disposa de professionals avesats  i la primera atenció es fa a les urgències amb un horari d’atenció al públic de 24 hores 365 dies l’any.