LA MÚTUA RECAPTA 27.772€ A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA
SOMRIURES QUE CUREN

Divendres 15 de març es va celebrar la IV edició del Dia de La Mútua en una Gala marcada per la solidaritat, la música i l’agraïment als socis d’una entitat profundament arrelada a la ciutat i absolutament dedicada a la seva gent.

A partir de les 20h començava tot al Hall del Teatre Auditori de Granollers en un ambient festiu que s’iniciava amb una recepció als socis que a mida que arribaven podien gaudir d’una copeta de cava i un aperitiu servit per El Gato Verde, i amenitzat amb la música dels AMICS DE LA UNIÓ.

A la Sala Gran a les 21h sonaven les notes de la FSO Big Band que va fer les delícies d’un públic totalment entregat amb el seu espectable La millor música en clau de jazz, que ens transportava a les millors bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques de Hollywood.

A la mitja part del concert arribava el moment de la solidaritat, en aquesta ocasió la campanya solidària de La Mútua destinava els seus esforços a recaptar fons per la investigació de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

La xifra d’aquesta edició ha superat les anteriors aconseguint el rècord de 27.772€ que s’han recollit al llarg dels sis mesos de campanya amb totes les accions realitzades.

Mútua de Granollers-campanya-solidaria-DIA-DE-LA-MUTUA