La Mútua va celebrar els 65 anys amb dos actes inoblidables

Divendres 17 de març va ser la data escollida per celebrar els 65 anys d’història d’una entitat profundament arrelada a la ciutat de Granollers i dedicada absolutament als seus socis.

A les 13h a la sala d’actes de La Mútua va tenir lloc la presentació del llibre “Mútua de Granollers, 65 anys d’història”, un llibre escrit per l’autor granollerí Paco Monja, que fa un viatge a través del temps per mostrar-nos el camí que ha fet l’entitat des dels seus inicis al mes de març de 1952 i fins el dia d’avui.

Un recorregut que passa per les tres Seus que ha tingut La Mútua en aquests anys, i els 11 Presidents que han estat al capdavant del projecte en cada moment. Aquesta repassada ha comptat amb els testimonis de molts dels seus protagonistes; dirigents, treballadors i socis que són l’ànima del llibre i de La Mútua.

A partir de les 20h, al Teatre Auditori de Granollers, va tenir lloc la Gala de celebració del 65 aniversari. Un ambient festiu va ser present en totes les activitats que s’hi van fer; al Hall del teatre es va començar amb una recepció als socis, amb una copeta de cava i un petit aperitiu, servit pels nois de El Gato Verde, i amenitzat amb la música del conjunt granollerí The Gospel Girls.

El plat fort però esperava dins amb l’actuació del grup revelació del moment MUSIC HAS NO LIMITS, que venien de la seva gira per Nova York, Mèxic, i Espanya, i que van fer una parada a Granollers per celebrar aquest aniversari de La Mútua.

En aquesta ocasió, no podia faltar un altre dels elements imprescindibles, el pastís d’aniversari que va aparèixer dalt de l’escenari entre els acords dels mítics ACDC de la mà dels seus creadors, els pastissers d’Escribà.

A la sortida, de nou al Hall del teatre i degustant el pastís i una copeta de cava, l’alegria i la il·lusió entre tots els assistents en va ser els grans protagonistes de l’esdeveniment.