LLIURAMENT VIRTUAL DELS DINERS RECAPTATSAMB LA CAMPANYA SOMRIURES QUE CUREN

El passat 29 de maig va tenir lloc el lliurament dels diners recaptats a la V edició de la campanya solidaria de La Mútua “Somriures que Curen” .

El passat 29 de maig va tenir lloc el lliurament dels diners recaptats a la V edició de la campanya solidaria de La Mútua “Somriures que Curen” en benefici  de la Fundació Pasqual Maragall per a la investigació de l’Alzheimer.

Les circumstàncies han fet que el format habitual s’hagi adaptat a les necessitats del moment i en aquesta ocasió el lliurament es va fer Online a través d’una plataforma de comunicació virtual.

Hi van participar per part de la nostra entitat el President Sr. Jaume Bages i  el Director General Sr. Josep Rius, d’altra banda els representants de la Fundació Pasqual Maragall van ser la Presidenta de la Fundació la Sra. Cristina Maragall i el Director Sr. Arcadi Navarro.

Enguany la campanya ha recaptat xifra de 12.135€ amb les diferents accions realitzades durant l’any: venda de Loteria de Nadal, guardioles solidaries, venda de tasses i clauers Somriures, el partit d’handbol solidari amb les seleccions catalanes masculina i femenina i l’aportació d’empreses col·laboradores.

A tots els qui hi heu participat us volem donar les gràcies, els fons recaptats contribuiran a millorar la qualitat de vida de moltes persones i famílies afectades per aquesta terrible malaltia.