MOLT BONA ACOLLIDA DE LA III CURSA INFANTIL DE LA MÚTUA KIDS

La tercera edició de la cursa de La Mútua Kids, al Parc Torras Villà, que es va celebrar el passat dissabte 29 d’abril va tornar a tenir molt bona acollida entre tots el participants.

Un any més es van superar el número de participants que enguany han estat 350 nens i nenes de 3 a 14 anys que van participar en els diferents circuits depenent de la categoria d’edat. Els participants i les seves famílies van poder gaudir d’una matinal esportiva que combinava perfectament l’oci i l’esport com a elements fonamentals per fomentar els bons hàbits saludables.

Des de les 9 del matí es van acostar al Parc Torras Villà tots els participants que van poder gaudir d’un ambient lúdic gràcies als inflables que es van instal·lar a la zona superior del parc. Les curses van començar puntualment a les 10 del matí amb els més grans i a les 11 hores es van repartir els trofeus per a tots els guanyadors de les diferents categories masculina i femenina.

Tots els corredors van rebre una medalla i una bossa de regal per la seva participació i els guanyadors van pujar al podi per rebre el seu trofeu de la ma del President de La Mútua el Sr. Jaume Bages, la representat de La Mútua Sra. Dolors Ureña i la Regidora de l’Ajuntament de Granollers, Sra. Alba Barnusell.
La Mútua agraeix a tots els participants la seva presencia i els convida a començar a entrenar per a la propera edició de 2018.

Veure les fotos de la cursa http://www.mutua.org/ca/sobre-la-mutua/fototeca