MÚTUA DE GRANOLLERS PRESENTA LA CAMPANYA SOLIDÀRIA “SOMRIURES QUE CUREN” PER LLUITAR CONTRA LA LEUCÈMIA INFANTIL

La Mútua de Granollers posa en marxa un any més la seva campanya solidària “Somriures que Curen” amb una important novetat en aquesta edició.

Enguany els fons que s’aconsegueixin aniran destinats a la investigació de la malaltia de la Leucèmia Infantil que cada any afecta més famílies.

En aquesta nova etapa ens hem marcat com a objectiu col·lectiu la col·laboració per a la lluita contra la Leucèmia Infantil, el tipus de càncer infantil més freqüent, que suposa un 30% de tots els càncers en edat pediàtrica.

Tot i que els índexs de curació han millorat gràcies a la investigació, avui en dia dos de cada 10 nens no supera la malaltia. Aquestes dades ens esperonen a cercar fórmules per recaptar el màxim de fons possibles per contribuir al fet que es puguin mantenir tots els projectes d’investigació.

Volem anar de la mà en aquesta nova edició d’una Fundació prou reconeguda per la seva tasca a casa nostra, la Fundació Josep Carreras. La Fundació que porta el nom del reconegut tenor internacional, va néixer l’any 1988 quan Carreras, un cop recuperat va de voler tornar a la societat i a la ciència tot l’ajut i suports rebuts.

Per col·laborar, La Mútua ha engegat un conjunt d’accions amb les que es recolliran fons per a la campanya; les participacions de la Loteria de Nadal, que inclouen un donatiu d’1€ per la campanya, les guardioles solidaries que es troben a totes les delegacions de l’entitat i s’han distribuït les “Perles de xocolata solidàries” que es poden aconseguir fent un donatiu de 2,5€ també a la Mútua.