PRESENTACIÓ DEL PARTIT D’HANDBOL SOLIDARI SOMRIURES QUE CUREN DEL PROPER 20 DE GENER

Aquest proper diumenge 20 de gener, es jugarà la tercera edició del partit solidari “Somriures que Curen” entre la Selecció Catalana d’Handbol i els primers equips masculí i femení del BM Granollers.

Un any més La Mútua compta amb la col·laboració del club BM Granollers i de la Federació Catalana d’handbol, que de nou han unit esforços per organitzar un esdeveniment de primer nivell que enguany recaptarà fons per a la investigació de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

Els partits que es jugaran al Palau d’Esports de Granollers, comencen a les 16.15h amb els equips del Fraikin BM Granollers i la Selecció Masculina, i a les 18.15h jugaran les noies del KH7 Granollers contra la Selecció Femenina. Com ja és habitual a la mitja part de cada partit gaudirem d’un partidet dels alevins masculí i femení per arrodonir la jornada esportiva.

Aquest any hem de tornar a omplir el Palau i contribuir amb el nostre donatiu a l’entrada a recaptar el màxim de fons possibles per la lluita contra l’Alzheimer.