PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE NADAL DE LA MÚTUA

La Mútua organitza el primer concurs de fotografia de Nadal obert a tots els nens i nenes que ho desitgin fins als 16 anys.

El concurs s’organitza a través de la web de La Mútua, www.mutua.org. Tots els participants han d’acceptar les bases del concurs com a requisit previ, el sistema de participació és en base a registre escollint la categoria segons l’edat: de 0 a 5 anys, de 6 a 10 anys i d’11 a 16 anys. Hi haurà un premi a cada categoria per a la fotografia que hagi aconseguit més vots.

El concurs estarà actiu del 15 de novembre al 15 de desembre a les 23.59h. Les votacions seran públiques, qualsevol persona podrà votar la imatge que més li agradi des de la pàgina web del concurs.

Els participants podran compartir l’enllaç de la seva imatge per demanar als seus amics i coneguts que els votin i aconseguir guanyar el premi de la seva categoria.

La fotografia més votada de cada categoria rebrà un premi de 4 entrades per anar a Port Aventura (2 adults i 2 nens) i de les guanyadores la més votada també serà la imatge de la Postal de Nadal amb la qual La Mútua felicitarà les festes de 2020.

Us animem a participar-hi!

PARTICIPA: https://mutua.org/concurs-de-fotografia/

Concurs Fotografia