PRIMERA EDICIÓ DEL TORNEIG 3X3 DE BÀSQUET DE LA MÚTUA KIDS

La Mútua de Granollers seguint amb l’afany d’unir esport, salut i família incorpora un nou esport a La Mútua Kids, el bàsquet.

El 10 de juny de 2018 se celebrarà la primera edició del Torneig 3×3 de Bàsquet de La Mútua Kids a la Plaça de l’Església de Granollers.

El torneig l’organitzen La Mútua i el Club Bàsquet Granollers amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers. És gratuït i està adreçat a tots els nens i nenes de les escoles o clubs de Granollers i rodalies. L’objectiu és fomentar l’esport del bàsquet i gaudir-ho d’una manera més propera al carrer.

El torneig tindrà lloc a la Plaça de l’Església de Granollers de 9 a 14h. El dimecres abans del torneig, el 6 de Juny, es publicaran els horaris dels partits a la web www.lamutuakids.cat

Hi hauran 4 competicions segons categoria: Premini femení (3r i 4t de Primària), Premini masculí (3r i 4t de Primària), Mini femení (5è i 6è de Primària) i Mini masculí (5è i 6è de Primària). L’organització es reserva el dret de modificar els horaris per motius de baixes o variacions que es puguin produir. Caldrà presentar-se 30 minuts abans de cada partit.

El Torneig és totalment gratuït. Les inscripcions es podran fer fins el dia 4 de Juny a través de la web de La Mútua Kids. La inscripció la farà un adult i se li demanaran les seves dades com a responsable i la de tots els membres de l’equip. També es demanarà el nom de l’equip i el nom, cognom, any de naixement i categoria dels 4 o 5 jugadors/res participants. Tots els participants rebran una samarreta exclusiva com a obsequi.

FORMA EL TEU EQUIP I INSCRIU-TE!
www.lamutuakids.cat/inscriu-te/