TERCERA EDICIÓ DE LA GALA DEL DIA DE LA MÚTUA

Un any més La Mútua va agrair la fidelitat dels socis compartint un esdeveniment solidari que aquest any celebrava la seva tercera edició.

En el marc del Teatre Auditori de Granollers, vam retrobar-nos un any més acompanyats en aquesta ocasió pel COR JOVE DELS AMICS DE LA UNIÓ, que ens van oferir un tast del seu repertori més actual al Hall del Teatre per amenitzar la primera part de l’acte que consistia en un petit aperitiu a peu dret on els socis de l’entitat compartien converses i experiències.

El punt fort de la Gala va ser el musical VIVA BROADWAY, un espectacle que repassa la història del teatre musical i que va connectar amb un públic entregat a la sala que va gaudir un cop més amb els artistes de primer nivell.

Com ja és habitual, la Gala del Dia de La Mútua és el tret final de la campanya solidària “Somriures que Curen”, enguany la xifra recaptada en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, han estat 20.322 € que es destinen a la investigació del Càncer Infantil, concretament a la línia d’investigació de la Leucèmia Infantil.

En aquests tres anys la quantitat total recollida amb la campanya solidària de La Mútua han estat més de 70.000 €, una xifra que segons va manifestar la Dra. Camós, Investigadora Principal del Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, és imprescindible per poder investigar i tractar tants nens i nenes que pateixen les conseqüències de la terrible malaltia.

Tots els que Fem i Som Mútua ens hem de sentir molt orgullosos de “Fer història” tal com va recordar-nos la Dra. Camós. Amb els diners de la campanya, tots els que hi han participat han contribuït amb el seu granet de sorra en els avenços científics en els quals els equips d’investigació estan treballant actualment i que suposen un pas endavant en el tractament dels nens i nenes afectats.

Amb la celebració de la Tercera edició del Dia de La Mútua l’entitat referma el seu compromís solidari i el seu agraïment als socis que ens fan confiança.