VINE A CELEBRAR AMB NOSALTRES ELS 65 ANYS DE LA MÚTUA

2017 és una data important per La Mútua…va ser un mes de març de l’any 1952 quan la nostra entitat feia les seves primeres passes i posava els fonaments d’una història col·lectiva que ens ha portat fins a dia d’avui.

Enguany volem recordar aquella data amb la celebració del 65 aniversari i volem fer-ho de manera especial per gaudir amb tots els socis.

El proper divendres 17 de març, farem la presentació del llibre “Mútua de Granollers, 65 anys d’història”, que comptarà amb la presència del seu autor, l’escriptor Granollerí Paco Monja.

Per continuar i coincidint amb la segona edició de EL DIA DE LA MÚTUA, que celebrarem al Teatre Auditori de Granollers el mateix divendres a partir de les 20h, s’han preparat diverses sorpreses d’aniversari, així com un espectacular concert que es farà a les 21h a càrrec del grup revelació del moment amb l’espectacle MUSIC HAS NO LIMITS.

D’altra banda, també es farà el lliurament dels diners recaptats amb la campanya solidària “Somriures que curen” destinada a la investigació del càncer infantil en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

I com no pot ser d’altra manera, es farà un reconeixement als socis i treballadors més antics de la casa que són l’ànima de la nostra entitat.

Tots els socis poden fer la reserva abans del 8 de març trucant al telèfon 93 860 01 56, a través del correu: comercial@mutua.org o directament al Servei Comercial.

Aquest acte és gratuït, prèvia reserva per a socis titulars i un acompanyant. Aforament limitat.

Per a qualsevol consulta o aclariment al respecte, podeu contactar a qualsevol de les nostres oficines, al nostre Servei Comercial 93 860 01 56 o trucant al 93 870 80 99.