ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA II EDICIÓ DEL TORNEIG 3X3 DE BÀSQUET – LA MÚTUA KIDS

El passat diumenge 2 de juny es va celebrar amb gran èxit la segona edició del Torneig 3×3 de Bàsquet de La Mútua Kids, tenint lloc a la Plaça de l’Església de Granollers.

Des de les 9 del matí, tots els participants de les diferents categories van estar jugant a la pista on, simulant-ne una de veritat, vam col·locar 4 cistelles amb els seus respectius números al bell mig de la Plaça de l’Església. D’altra banda, a la mitja part vam tenir la gran oportunitat de veure l’exhibició 3×3 de bàsquet en cadira de rodes.

El nombre de participants va augmentar respecte a la primera edició amb més de 180 inscrits, i un total de 99 partits, donant-li més diversió i emoció a la competició. Finalment, tots els jugadors van rebre una samarreta del torneig com a obsequi d’aquest gran dia.

Esperem amb il·lusió la tercera edició d’aquest esdeveniment i volem animar a la gent a participar en els pròxims esdeveniments que es realitzaran al llarg de l’any. A part, volem agrair a tots els jugadors i jugadores per la seva participació en l’esdeveniment.