I TORNEIG LA MÚTUA E-SPORTS, FIFA 19 1vs1

Mútua de Granollers enceta un nou canal d’interacció amb les persones aquest cop a l’entorn digital d’e-Sports, organitzant el I Torneig La Mútua e-Sports que tindrà lloc el proper 18 de novembre a partir de les 15h.

S’ha creat una nova pàgina web: http://esports.mutua.org per aquesta acció que va adreçada en exclusiva a tots els joves més grans de 16 anys de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Osona i Maresme.
A través d’aquesta web es pot consultar la informació i les bases del I Torneig La Mútua e-Sports que serà en la modalitat 1VS1 del videojoc FIFA 19 a la plataforma PS4.

En aquesta primera edició els premis per als guanyadors seran:
1r Classificat: Cadira Gamer + busseig a Tossa de Mar Dream Dive + 50€ FIFA POINTS 2019

2n Classificat: Auriculars Gamer + busseig a Tossa de Mar Dream Dive + 20€ FIFA POINTS 2019

3r Classificat: Comandament Gamer + busseig a Tossa de Mar Dream Dive
El torneig tindrà una estructura ràpida i es jugarà íntegrament el diumenge 18 de novembre, les rondes seran eliminatòria directa a doble partit.El torneig començarà a les 15h i el nombre de rondes dependrà del nombre de jugadors inscrits.

Per inscriure’s s’ha de fer a través del formulari de la pàgina web http://esports.mutua.org http://esports.mutua.orgindicant les dades que es demanen.

Una vegada Mútua Granollers verifiqui les dades, aquestes seran traspassades a la plataforma de torneigs: www.proplayerseries.com http://esports.mutua.org

Un gestor del torneig es posarà en contacte amb els participants per indicar les passes a seguir, no obstant la informació estarà disponible a:
https://www.proplayerseries.com/psn/torneo/147

La inscripció del torneig es pot realitzar des de l’1 de novembre i acabarà el 12 de novembre o quan es completin les inscripcions.