MÉS DE 500 PARTICIPANTS A LA V EDICIÓ DE LA CURSA DE LA MÚTUA KIDS

Enguany la cursa infantil que organitza La Mútua ha superat totes les expectatives superant el nombre de participants de les edicions anteriors.

Més de 500 nens i nenes van participar en una matinal esportiva al centre de la ciutat de Granollers on l’ambient familiar i el clima van acompanyar-nos durant tot l’esdeveniment.

Les novetats d’aquest any han tingut un gran èxit d’acceptació per part de tothom, la parada solidària de “Somriures que Curen” va posar a la venda el material de campanya on tothom que va voler podia participar en la recaptació de fons per la lluita contra l’Alzheimer a favor de la Fundació Pasqual Maragall.

D’altra banda per primer cop els dorsals tenien incorporat el xip que facilita saber els resultats de tots els participants. Per a consultar les classificacions ho podeu consultar fent clic aquí.

Cal destacar la complicitat i els objectius comuns que comparteixen La Mútua amb el Club Atlètic Granollers, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Granollers en l’organització d’aquesta cursa.