MÚTUA DE GRANOLLERS REALITZA UNA ENQUESTA DE SATISFACCIÓ ENTRE ELS USUARIS DE LA CLÍNICA A GRANOLLERS

La Mútua va realitzar una enquesta en la qual hi van participar 514 persones, responent al qüestionari plantejat que ens va permetre obtenir algunes conclusions interessants per millorar alguns serveis de l’entitat.

Les enquestes es van realitzar en diversos punts de la casa: al servei de Fisioteràpia, Consultes Externes, Quiròfan, Planta d’Hospitalització, Urgències, Recepció i Laboratori.

Es van fer preguntes obertes sobre valoració de serveis Generals de la Casa: Recepció, Admissions, Comercial, Prestacions, Atenció a l’Usuari, Administració, Quiròfan, Urgències, Laboratori, Pl. Hospitalització, Fisioteràpia i Centres Externs.

Van demanar una valoració concreta de l’atenció mèdica i d’infermeria, també es va consultar sobre altres temes com els horaris, el tracte, la facilitat de la informació, i a més vam preguntar directament si recomanarien els nostres serveis. Per respondre aquesta enquesta es va oferir un espai lliure perquè el mutualista pogués expressar lliurement la seva opinió.

Després de valorar les dades es van extreure les següents conclusions. D’Atenció Mèdica un 99,60% consideren que l’atenció que reben és bona o molt bona. Pel que fa al Quiròfan un 99,27% també consideren el servei bo i molt bo, per la seva banda l’Hospitalització ha tingut un 97,98% de respostes positives, en relació al tracte un 97,22%, el situa en la franja entre bo i molt bo. Fent una comparació entre els resultats hem de destacar l’Hospitalització i Quiròfan, dos serveis claus que ofereix l’entitat han estat entre els serveis més ben valorats. Finalment, van demanar als enquestats si recomanarien La Mútua, el 93,99% van contestar que sí que ho farien.

Comparativament amb la mitjana de les respostes, destaca també l’Hospitalització i el tracte rebut per les persones.

El Servei d’atenció al Mutualista romandrà a disposició dels socis que ho desitgin per ampliar-ne informació.