TERCERA EDICIÓ D’EL DIA DE LA MÚTUA

El proper 23 de març els socis de l’entitat tornen a tenir una cita especial per celebrar tots plegats EL DIA DE LA MÚTUA.

L’esdeveniment, com ja és tradició, se celebrarà al Teatre Auditori de Granollers, on començarem la vetllada tot gaudint d’una recepció de benvinguda al mateix hall a les 20 h.

Tots plegats podrem compartir uns moments de conversa i retrobament abans que comenci l’espectacle a les 21 h, que enguany es tracta del prestigiós musical VIVA BROADWAY.

Com cada any, durant l’espectacle es farà el lliurament dels diners recaptats amb la campanya solidària “Somriures que Curen” destinada a la investigació del càncer infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Tots els socis poden fer la reserva abans del 13 de març trucant al telèfon 93 860 01 56, a través del correu: comercial@mutua.org  o directament al Servei Comercial.

Aquest acte és gratuït, prèvia reserva per a socis titulars i un acompanyant. L’aforament és limitat i les reserves es realitzen per ordre de petició.

Us hi esperem!