US CONVIDEM AL CONCERT DE LA MÚTUA “MÚSICA PER A LA PAU I LA MEMÒRIA”

Un any més La Mútua posa a disposició dels seus socis 100 entrades pel concert que patrocina l’entitat.

L’Orquestra de Cambra de Granollers, presenta el concert “Música per a la Pau i la Memòria” amb cors participatius amb motiu del 80è aniversari del bombardeig de Granollers. El concert tindrà lloc el proper diumenge 27 de maig, a les 19 h al Teatre Auditori de Granollers.

PER RESERVAR ENTRADES:

-Cal ser soci de La Mútua.
-Es poden reservar dues entrades per soci.
-Trucar al telèfon 93.860.01.56 indicant: nom i cognoms i número de pòlissa.
-Les entrades es recullen a les taquilles del Teatre Auditori el mateix dia del concert, els socis que tinguin reserva s’han d’identificar amb el DNI i la targeta de La Mútua. No es lliuraran entrades als socis que no estiguin a la llista de reserves.
-Les entrades són limitades, se’n poden demanar un màxim de dues per soci i s’adjudiquen per ordre fins a quedar exhaurides o fins al dia 18/05/2018.

INFORMACIÓ DEL CONCERT:

La música a la nostra ciutat sempre ha tingut una presència especial i important. Ens ha acompanyat en bons i mals moments de la nostra història: en Festes Majors i de Barri, processons, enterraments, inauguracions, dins les sales i als carrers, durant la Guerra Civil i amb el retorn de la Democràcia… Amb les orquestres del moment, bandes, grups de cambra i cors, amb músics de les nostres escoles i formacions musicals del nostre entorn més proper… Donant sempre veu!

Fa 80 anys, un 31 de maig, van intentar deixar muda la ciutat, amb el soroll dels avions i les bombes, però no ho van aconseguir i les veus dels nostres pares i avis han sobreviscut.
Avui, amb música, els hi donem de nou la paraula amb tristor, però també amb esperança. Una paraula que ens embolcallarà gràcies a les veus i els instruments dels músics de la nostra ciutat que s’han volgut sumar a aquesta commemoració amb un repertori ple d’harmonies i melodies serenes, reflexives i plenes de vida, pel record i el desig que amb música no ens quedem mai muts.

Programa del concert:

Simfonia de cambra op.108 D. Xostakovitx
And birds are still op.72 T. Yoshimatsu
Stabat Mater en sol m op.138 Josef Gabriel Rheinberger
Cantique de Jean Racine op.11 Gabriel Fauré
Ave Verum W.A.Mozart