LA MÚTUA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB NATACIÓ GRANOLLERS

L’escenari de la signatura de l’acord entre les dues entitats granollerines ha estat la gran piscina del Club, sens dubte un espai emblemàtic de la ciutat que ha acollit l’esdeveniment amb la seva millor imatge.

La Mútua de Granollers continua la seva tasca de col·laboració amb entitats i associacions del territori que contribueixen a millorar la vida de les persones del seu entorn. En aquest sentit el projecte CNG Escola centrat en la formació en l’esport i l’educació per a infants de 2 a 18 encaixa a la perfecció amb el projecte La Mútua Kids de l’entitat des del que es fomenten la salut i l’esport pensant en els nens i les famílies.

Des de fa quatre anys La Mútua impulsa el projecte La Mútua Kids amb el qual s’organitzen activitats obertes a tots els nens i nenes del nostre entorn siguin socis o no de l’entitat. Amb aquestes accions s’intenta apropar l’entitat a tothom per gaudir de l’esport adquirint a l’hora hàbits saludables que milloren la qualitat de vida.

Enguany el projecte La Mútua Kids, fa un pas més i en col·laboració amb les entitats esportives i clubs de la ciutat, passarà de ser una cursa a ser un projecte esportiu que treballarà amb altres disciplines esportives com l’Handbol, el Bàsquet, el Futbol, els esports d’aigua…

En aquesta nova etapa de La Mútua Kids col·laborem amb la CNG Escola doncs les seves activitats pels infants vinculen l’esport amb la salut i la família, essent els mateixos valors que perseguim des de La Mútua.

En el marc de la col·laboració entre ambdues entitats compromeses amb la ciutat, s’han assentat els fonaments per tal de continuar contribuint conjuntament en l’aposta per generar accions vinculades a la salut i l’esport del nostre entorn.