REOBRIM TOTS ELS SERVEIS DE LA CLÍNICA DEL CARME

Durant les setmanes vinents anirem recuperant el nostre servei habitual.

A partir del proper dia 18 de maig es reobren tots els serveis de la Clínica del Carme de la Mútua i l’activitat quirúrgica estarà completament operativa a partir del pròxim 1 de juny.

No cal dir que aquest procés es farà implementat les mesures de seguretat adients d’acord a la situació que estem vivint i per això li demanem la màxima comprensió i disculpes pels entrebancs que això pugui suposar.

Li recordem que pot demanar hora presencialment o al telèfon habitual 93 870 80 99.

En cas que tingui cita prèvia cal ser puntual, venir preferentment sol, portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m. Les visites als pacients ingressats, seran preferentment individuals i l’estada a les nostres instal·lacions ha de ser pel temps estrictament necessari. La seva salut és el més important. Si us plau respecti les mesures de seguretat.

D’altra banda, l’encoratgem a fer els tràmits administratius en la mesura que sigui possible de manera telefònica o a través

de les nostres respectives pàgines web: www.mutua.org i www.clinicadelcarme.cat  o si prefereix doni’ns el seu número de telèfon i li trucarem tan aviat com ens sigui possible.

Volem agrair la seva col·laboració i confiança, així com la seva comprensió davant els protocols de seguretat establerts.